Nagy Bea

Nagy Bea

Vissza a hírlistához

A Veszprémi Pannon Egyetemen végeztem közgazdász szakon, amit később kommunikációs és marketing mesterképzéssel egészítettem ki.

Kezdetben élveztem a multik pörgős, színes világát, később miután édesanyja lettem, fogalmaztam meg magamban, hogy másra vágyom.

Saját önismereti utazásomon találkoztam a Natívmethod módszerével, ahol már az első alkalommal azt éreztem ez az, amivel foglalkozni szeretnék, és ez az, amit minél több emberhez el szeretnék juttatni.

Ezek a csodálatos állatok, a lovak, ösztönösen, minden erőlködés nélkül képesek egy tiszta tükröt tartani nekünk, amelyben megláthatjuk önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, teljes valónkban, akár a pozitív és negatív tulajdonságainkkal együtt.

Tanítanak bennünket önazonosságra, elfogadni magunkat, másokat, asszertív kommunikációra, konfliktuskezelésre, társas interakcióra, amelyet a harmóniára való törekvésükkel segítenek elő.

Az élmény alapú, játékos, kísérletezgetős módszer komoly szakmai felkészülést is jelent, így 2020-ban részt vettem Natívmethod Mentoring Programban, ahol elsajátíthattam a ló-asszisztált tanulás, a természetes lókiképzés, és számos önismereti módszert elméleti és gyakorlati tudásanyagát is.

Egyéni önismeretei élményekben tudok a segítségedre lenni.