AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz felejthetetlen élményt szeretteidnek!
Ha szeretnél olyat adni, ami kihat a lelki, szellemi, testi jóllétre, ami emeli az energiaszintet és kiszakít a mindennapok monotonitásából, megtaláltad amit keresel.
A lovakkal való kapcsolódás alkalmat ad a találkozásra önmagunk legszeretettebb verziójával.
Új perspektívát ad a nehézségekkel kapcsolatban, és megvilágítja az erőforrásokat az önismereti úton.
Ezeken túl pedig óriási élmény kapcsolódni lovakkal, és tanulni a világukról, kommunikációjukról.
Adhatod nászajándékba páros foglalkozásként, születésnapra, évfordulóra, karácsonyra, vagy csak úgy, mert épp nagyon betalál.

Válasz bármelyik ( egyéni, páros, vezetőfejlesztés, önismereti folyamat) foglalkozásunk közül, és kapd meg digitális formában a nyomtatható ajándék utalványod.
Az utalvány egy éven belül használható fel.

A foglalkozásainkon való részvételhez nincs szükség lovas tudásra, földről dolgozunk, lóra ülés nélkül.

Az ajándékutalvány megrendeléséhez görgess az oldal aljára, és töltsd ki az ott található űrlapot. Miután beérkezik hozzánk a megrendelésed, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben. 

Egyéni önismereti élmény lovakkal 

Ez az alkalom biztosan arról fog szólni, akinek ajándékozod. Biztonságos és szeretetteljes környezetben, szabadon kísérletezhet majd azzal, neki mit hoz a lovakkal való kapcsolódás. Legyen szó önbizalom növelésről, elakadásokon való túllendülésről, kapcsolódásról, kíváncsiságról, itt biztosan egy életre szóló élményt kap majd!

Egyéni foglalkozásokra kóstolóként egy alkalmas élményt, vagy akár folyamatot is ajándékozhatsz, ami lehetőséget teremt az elmélyülésre, egy-egy téma részletesebb átdolgozására!

Páros önismereti élmény

Szuper ajándék, aminek akár te is a részese lehetsz. Bármilyen formában alkottok egy párt, egy lovas önismereti alkalom során a lovak segítségével tiszta visszajelzéseket fogtok kapni arról, milyen dinamikák mozognak kettőtök között. Erősítheti közöttetek az összetartozás érzését, vagy esetleg segíthet túllendülni egyes elakadásokon a kapcsolatotokban.

Páros foglalkozásokra kóstolóként egy alkalmas élményt, vagy akár folyamatot is ajándékozhatsz, ami lehetőséget teremt az elmélyülésre, egy-egy téma részletesebb átdolgozására!

Vezetőfejlesztés lovakkal

A lovas vezetőfejlesztések során segítünk a résztvevőknek ráérezni, hogy mi a számukra leghitelesebb vezetői stílus és ezt hogyan tudják képviselni a hétköznapokban, munkahelyi környezetben is.

Szuper ajándék lehet bárkinek, aki újonnan került vezetői pozícióba és kell egy kis segítség, hogy saját magára tudja formálni ezt a szerepet, aki még keresi, hogyan tudna hatékonyabb, asszertívabb vezető lenni vagy esetleg elakadásai vannak a munkahelyén.

Program típusok:

  • Érzelmi agilitás a vezetésben (3 alkalmas folyamat / 5 órás vezetőfejlesztő program)
  • Ösztönök és önismeret a vezetésben (4×2 óra lovas alkalom és 2 online coaching)

Csoportos foglalkozások

Egy csoportos foglalkozás alkalmával nemcsak a lovak, hanem a csoport többi tagjától is kaphat visszajelzéseket a résztvevő. Hatalmas megtartó ereje lehet egy csoportnak, és így a közösségben megélt élmények nagyon mély folyamatokat tudnak elindítani.

Nézz utána, milyen csoportos foglakozásainkra tudsz most ajándékutalványt vásárolni.

Folyamatok

Ajándékozz önismereti folyamatot, ami igazán elősegíti majd az elmélyülést, egy-egy téma részletesebb átdolgozását, és lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő a saját tempójában haladjon a számára éppen aktuális témákkal.

Egyéni folyamatok:

  • Átbillenés program (3 alkalmas +1 online utánkövető hívás)
  • Új egyensúly program ( 10 alkalmas folyamat)

Páros folyamatok:

  • Újrarendeződés (3 alkalmas folyamat)
  • Tudatos kapcsolat (10 alkalmas folyamat)

Vezetőfejlesztés:

  • Érzelmi agilitás a vezetésben (3 alkalmas folyamat / 5 órás vezetőfejlesztő program)
  • Ösztönök és önismeret a vezetésben (4×2 óra lovas alkalom és 2 online coaching)