Foglalkozások

Egyéni önismereti élmény lovakkal

Az egyéni foglalkozások ereje, hogy a tér teljesen Rád van hangolva. Megkapod a ló és a facilitàtor teljes figyelmét és jelenlétét, olyan teret, amiben könyebben hangolódhatsz magadra.

Érdekel

Önismereti folyamat

A hosszabb folyamatok lehetőséget biztosítanak egy probléma vagy elakadás alapos megdolgozására.

Érdekel

Páros önismereti élmény lovakkal

Testvérek, szülők-gyerekek, üzlettársak, házastársak – bármilyen szerepben alkottok párost, kapcsolatotok kiteljesedhet, harmonizálódhat. Lehetőségetek nyílik arra, hogy kívülről is lássátok…

Érdekel

Csoportos Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetővé teszik, hogy őszinte visszajelzéseket kapj a környezetedtől, felismerhesd olyan magatartásmintáidat, erősségeidet, amikről eddig nem tudtál.

Érdekel

Vezetőfejlesztő tréningek

Kiváncsi vagy, hogy hogy tudsz 600 kiló izmot irányítani és motiválni? Szeretnél nyugodt és döntésképes maradni bizonytalan helyzetekben? Szeretnéd tudni, hogy milyen hatással vagy a környezetedre, és mivel tudsz ösztönzőbbé válni pusztán a jelenléteddel?

Érdekel

Csapatépítő tréningek

A lóval asszisztált csapatépítés feltölt, szórakoztat, kikapcsol. Mélyreható és felszabadító élmény, amely a feltöltődésen túl segít felmérni az egyén, illetve a csapat erőforrásait, megkönnyíti a kommunikációs nehézségeket, elősegíti az értő figyelem kialakítását és új perspektívákat nyújt az együttműködéshez.

Érdekel

Gestalt Terápia

Elményeink rétegeinek felfedezése, hozzáférés és kapcsolódás az érzéseinkhez, a testünkhöz, rálátás arra, hogy milyen külső-belső hatások határozzák meg a gondolkodásunkat és döntéseinket-ez az, ami közelebb visz saját magunkhoz…

Érdekel

Jelentkezem

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR