A csapat

Tóth Júlia

NORMAFA LOVASISKOLA – BUDAPEST CAVALLO LOVASUDVAR –VASZTÉLYPUSZTA

Tanulni mellettük, velük, róluk, magamról – egy különleges utazás, és közben az élet egyre egyszerűbb. Azt gondom sokan a természetet csupán csodálják, szemlélik, élvezik, de a legfontosabb nem tudatosul: hogy mi magunk is a része vagyunk. Biológia, kémia és a psziché, rezgések és ciklikusság: tényleg így működünk. A lovak itt vannak, mellettünk, és mutatják, amit tudnunk kellene.

Felnőttként egészen más irányba vitt a munkám, sokféle ember, számos kultúra, kudarc és élmény – mégis gyerekkorom óta mintha egy mágnes húzna, úgy tértem vissza a lovak közé újra és újra. Hobbi lovasként tanultam a lóról és lovaglásról, egész sokat, legalábbis azt hittem. Aztán a saját bőrömön tapasztaltam, hogy van egy másik „lovas világ”, ami nem is esik távol az ember mindennapjaitól. A saját életemet akartam egyenesbe hozni: egy ló asszisztált pszichoterápián vettem részt, mely magával ragadott és azóta nem enged, soha nem látott egyértelműséggel gyorsultak fel bennem a folyamatok a lovak által tartott tükörbe nézve.

A Natívmethod megadta nekem a lehetőséget, hogy elsajátítsam ennek a fantasztikus játéknak az alapjait és megpróbáljam megmutatni másoknak is, hogy a ló egy társ. Mindenkinek.

Register

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR