Páros önismereti élmény lovakkal

Biztonságban tapasztalhatjátok meg érzéseiteket és kifejezhetitek önmagatok és a másik számára úgy, hogy attól külön-külön és egységként is épüljetek. Kommunikáció, konfliktuskezelés, spontaneitás, érzések verbalizálása, viselkedési minták felismerése, asszertivitás, elengedettség, összhang, összetartás – ezek a témák biztosan előkerülnek.

A lovak környezetében minőségi időt tölteni együtt megismételhetetlen élmény.

Gyakran megjelenő témák a lovak mellett:

Határtartás
Erőszak vs. Határozottsàg
Asszertivitás
Tiszta kommunikáció
Energia mobilizálás
Belső öröm
Kapcsolódás
Bizalom- önbizalom
Jelenlét
Önmagam vs. Szerepeim
Félelem
Kontrol és megengedés
Feloldódás
És bármi amit Te hozol magaddal

Páros foglalkozás típusok:

2 órás páros kóstoló

Ez az alkalom tökéletes, ha kipróbálnàtok milyen a lovakkal kapcsolódni, és belekóstolnátok a lovas önismeret vilàgába.

Az alkalom ára:
42.000ft kóstoló

4 órás páros élmény lovakkal

Ez az időtartam ideális lehet feltárni és rálátni az adott helyzetetekre. Nem szükséges témát hozni, a fókusz a itt és most-on és az erőforrások feltárásán van. Hogy vagytok külön-külön? Hogy vagytok együtt? Mik a nehézségek? Mi működik? Hol kapcsolódtok? Ha szeretnétek megtapasztalni ezt az életre szóló élményt, itt a helyetek. Minőségi idő együtt a természetben, olyan, ami a javatokat szolgálja.

Az alkalom ára:
65.000ft / 4 óra

3 alkalmas páros folyamat ( 3×2 óra)

A folyamatok többet adhatnak, mint egy-egy alkalom. Lehetőségetek nyílik arra, hogy együtt maradjatok a történésekkel két alkalom között, ezáltal követhetőbb számotokra is a változás. Nagy ereje van, ami igazi löketet adhat beragadt állapotoknak. Az alkalmak hetente vagy kéthetente történnek.

A folyamat ára:
120.000ft

Foglalkozás helyszínei:
Budapest

Fizetési konstrukciók:
-egyösszegben
-alkalmanként (Részletfizési kérelmedet emailben jelezd nekünk. )
Foglalkozást tartja:

10 alkalmas folyamat

A hosszabb folyamatok lehetőséget biztosítanak egy probléma vagy elakadás alapos megdolgozására. Ha már elegetek van, hogy bizonyos témákban, helyzetekben nem tudtok előre lépni, ez a program nektek szól! Ahhoz, hogy valódi változás történjen, szükség van a komfort zónaból kilépésre, igazi szembenézésre, erős szándékra. Tartsatok a lovakkal és velünk, támogatni fogunk benneteket ezen az életre szóló utazáson. A ló nélküli beszélgetések Gestalt alapú, erőforrás kereső, kreatív konzultációk, ahol az élmények tudatosítása a cél. A Gestaltról bővebben itt A folyamat felépítése : Alkalom: 2 órás lovas találkozás Alkalom: 1,5 órás lovas találkozás Alkalom: 1 órás ló nélküli online beszélgetés Alkalom: 1,5 órás lovas foglalkozás Alkalom: 1,5 órás lovas foglalkozás Alkalom 1 órás ló nélküli online beszélgetés Alkalom: 1,5 órás lovas foglalkozás Alkalom: 1,5 órás lovas foglalkozás Alkalom: 1 órás ló nélküli online beszélgetés Alkalom: 2 órás lezáró búcsú lovas alkalom

A 10 alkalomas folyamat ára:
289.000ft

Fizetési konstrukciók:
-Egyösszegben
-Részletfizési kérelmedet emailben jelezd nekünk.

Foglalkozást tartja:
Kovalik Natasa

Register

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR