Csoportos Workshopok

Ha olyan közeget keresel, ahol nem vadásznak a gyenge pontjaidra, ahol a ragadozó minőség háttérbe szorul, itt a helyed! 

A csoport megtartó ereje, és a lovak segítségével előidézett őszinte, megtartó közeg segíteni fog abban, hogy felszabadítsd saját, belső tartalékaidat.

Várunk szeretettel foglalkozásainkon, amelyek  azért is különlegesek, mert a társak segítségével olyan megtapasztalásokat is átélhetsz, amit nem is te magad, hanem éppen valaki más jelenít meg a közös térben.

Bennünk, emberekben megtalálható a ragadozó és a zsákmányállat minősége is.

A mai világban túlsúlyba került a predátori attitűd, a mi küldetésünk az, hogy minél inkább segítsünk ráérezni az embereknek, micsoda értékek lakoznak a nem predátori működésben.

A cél helyett a folyamatra kerül a hangsúly, a versengés helyett a kapcsolódásra, az egyén helyett a közösség érdekeire.

A lovak hozzák a nem predátori működést, közelségük békével és nyugalommal tölti el az embert, és ebből az állapotból könnyebben rá lehet látni a működésünkre, és be lehet fogadni a visszajelzéseket a külvilágból, jelen esetben a csoport többi tagjától, és a lovaktól. 

Csoportos programjaink típusai:

Egynapos csoportos workshop:

Ezek az alkalmak egy naposak, és mindig egy adott téma fókuszán keresztül nézünk rá a helyzetekre a lovakkal. Nagy ereje, hogy új emberek között, új helyzetekben, a komfort zónádon kívül is leszel, azonban a tudatosítás és a visszajelzések biztonságos, megtartó, ítéletmentes térben történnek.

Aktuálisan meghirdetett

Elvonulás

Elvonulásainkon tested, lelked, szellemed egységbe kerül. Mozgással, lovakkal, isteni ételekkel, különleges helyszíneken töltődhetsz, megújulhatsz, visszakapcsolódhatsz legmélyebb, legvalódibb önmagadhoz.

Ezalatt az idő alatt láthatóvá és élessé válhatnak belső igényeid, irányaid, szándékaid, amiket a rohanó mindennapokban nem biztos hogy érzékelsz.

Gyere és hangold újra belső iránytűdet!

Aktuális elvonulások

Csoportfolyamat

A Csoportos folyamatok nagy ereje, hogy új emberektől, új helyzetekben kaphatsz visszajelzést a működésedről egy olyan közegben, ahol nem vadászik senki a gyenge pontjaidra. Az egymásra épülő alkalmakon ráláthatsz, milyen szerepekbe kerülsz spontán egy új közösségben, milyen erősségeid vállnak láthatóvá, és hol vannak az elakadásaid.

A lóval való kapcsolatban halványul az ego tudatos uralma és meg tud jelenni az a belső bölcsesség, ami segít, hogy tisztábban lásd magad, a céljaid és az igényeid. Várunk szeretettel foglalkozásainkon, amelyek azért is különlegesek, mert a társak segítségével olyan megtapasztalásokat is átélhetsz, amit nem is te magad, hanem éppen valaki más jelenít meg a közös térben.

Aktuális csoportfolyamat

Jelentkezem