A csapat

Kovalik Natasa

Natívmethod Alapító

Gestalt Terapeuta

Ló-asszisztálta Tréner

Magyar- Kommunikáció szakon végeztem az egyetemen. A Horsedream nemzetközi szervezetnél ló asszisztálta tréneri képesítést szereztem. Tagja vagyok az EAHAE- European Association of Horse Assisted Education szervezetének.Párizsban Linda Kohanovtól (www.eponaquest.com ) szereztem ismereteket, 2022-ben Gestalt Terapeuta képesítést szereztem.

 A Natívmethod-ot  8 éve alapítottam, azóta tartok önismereti, vezetőfejlesztő és csapatépítő foglalkozásokat lovakkal. .A Natívmethod 2017-ban a Highlights of Hungary listáján az év legmeghatározóbb projektjei közé került.2019-ben TED előadást tartottam a TEDxLibertyBridgeWoman konferencián, Budapesten

Nézd meg itt!

Célom, hogy minél többen megismerkedhessenek a ló asszisztálta tanulás módszerével, átélhessék a lovakkal való kapcsolódás ősi élményét. Hiszek benne, hogy az önismeret és a tiszta kommunikáció kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy felismerjük és hasznosítani tudjuk valódi értékeinket és megtaláljuk a helyünket a világban.

Az én történetem

KOVALIK NATASA VAGYOK, 35 ÉVES. VAN EGY 35 ÉVES LOVAM.
EGYÜTT NŐTTÜNK FEL.

Féléves voltam, amikor Édesapám először felültetett Morci hátára, hatévesen már egyedül lovagoltam rajta. Apró dolgokra emlékszem: egy hideg februári vágta után leveszem róla a nyerget, a teste gőzöl, átjár minket az életerő. Mindenre képesek vagyunk. Máskor a hétköznapok fásulttá tesznek: Morci láthatólag átveszi ezeket az energiákat, mozgásából eltűnik a harmónia. Megvakargatom a fültövét, ezt nagyon szereti, most már én is mosolygok. Visszatér az életkedvem. Ez a lényeg.

A ló tükör: látjuk magunkat benne. A ló közelsége visszaadja azt amit nagyon könnyen elveszíthetünk: saját magunkat. Munkámmal önismereti élményeket szeretnék adni az embereknek. Ezzel az ősi élménnyel közelebb kerülünk önmagunkhoz, és vágyakozni kezdünk arra, ami a miénk.

Register

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR