A csapat

Énekes Barbara

Kiskorom óta imádom az állatokat, mindig az volt a vágyam hogy saját lovam legyen, amit a konyhaablakból nézhetek. Ez mára álomból valósággá vált. :)
A lovaglás mindig is az életem része volt, azonban 2005-től saját marketing ügynökségemet vezettem Budapesten, majd 2 kislányom született. Hosszú évekig éltem nagyvárosi pörgésben és állandó rohanásban, ameddig az élet megálljt parancsolt.

Egy 2017-ben történt lovas balesetben 3 csigolyám eltört, és egy 21 cm-es fémmel rögzítették a gerincemet. Úgy tűnt, nem ülhetek lóra többé. Ekkor fogalmazódott meg bennem először, hogy mennyire sérülékeny az egész élet, amiben eddig csak rohantam dologról dologra. Változásra volt szükségem, amit a szakmaváltás és a somogy megyei Bálványosra való áttelepülés hozott el. A nyugodtabb környezet és a lovas foglalkozások vezetése nekem is segítenek lassítani. Mélyebben megélni a jelent és azokat a családi pillanatokat, amik valójában a legfontosabbak számomra. Amikor ebből mások is meríthetnek, az a valódi öröm a számomra.

Register

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR