A csapat

Varga Nóra

Varga Nóra vagyok, 2019 óta tanulok Kovalik Natasánál, a Natívmethod alapítójánál. Sok mindent tanultam előtte, jártam a Bartók konzi jazzének szakára, majd az ELTE magyar szakán szereztem diplomát, kommunikáció és médiatudomány minorral. 10 éves korom óta lovagolok, több évnyi oktatás után 2019-ben szereztem lovasedzői végzettséget. Jelenleg a Személyiségfejlesztő Akadémián tanulok.

Gyerekkorom óta keresem a lovak közelségét. Sokáig nem gondolkodtam azon, hogy mi is az, ami ennyire vonz a hozzájuk, egyszerűen csak szerettem mellettük lenni. A Natívmethoddal való találkozásomkor értettem meg igazán, hogy mennyire fontos számomra annak önfeledt és nyugalmas állapotnak a megélése, amit ezeknek az állatoknak a jelenléte elő tud idézni. Egy állapot, amiben lehetségessé válik a saját gyengeségeimmel és hiányosságaimmal való szembenézés, és azok elfogadása. Talán ez az, amiben nekem a legtöbbet segítettek a lovak. Olyan önazonosságot találni, amiben nincsenek kompromisszumok, nincs megalkuvás csak feltétel nélküli szeretet.

Ebben szeretném segíteni a hozzám fordulókat. Hogy a lovak segítségével felfedezzék magukban a változás, változtatás képességét, hogy átkeretezzék azokat az elképzeléseiket a működésükről, amik már nem szolgálják őket és leginkább abban, hogy teret és lehetőséget biztosítsak számukra a mély és meghitt kapcsolódásra a lovakkal.

Register

Service
Location
Date & Time
Recurring info
Staff
Service Extras
Information
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR